CurtFiccions

Un passeig pels disset anys del festival / Un paseo por los diecisiete años del festival

In Noticias on noviembre 14, 2014 at 9:35 am

Disset anys de festival. Es diu ràpid, però quan ens parem a pensar en tot el que hem fet en aquest temps, ens agafa vertigen i tot.

Aquells inicis als cinemes Icària, amb sessions golfes amb el cartell de “No hay más entradas”; els més de 100.000 espectadors que van veure curts davant de pel·lícula aquell any que vam anar de gira per nou ciutats; unes cloendes que eren autèntics espectacles teatrals al Mercat de les Flors; tots ells, i molts més, són records que formen part de la història del festival.

Igual que en formen part els spots de les edicions, amb realitzadors com Isabel Coixet, J.A. Bayona, Kike Maíllo o Lluís Segura. Fins arribar al d’aquesta edició, realitzat per Blai Tomàs.

Ha passat molta gent pel festival, ajudant-nos a presentar, organitzar (beneïts becaris), projectar, promocionar o simplement donar suport moral.

Han passat molts directors, alguns dels quals encara ens diuen que Curt Ficcions els va canviar la vida. I molts, molts espectadors que han vist curtmetratges, que els han agradat, que ens han donat la seva opinió.

Arribar fins aquí ha costat molt d’esforç, però tenim molt clar que val la pena. Ens hi acompanyeu un any més? Ja ho sabeu, del 18 al 20 de novembre als Cinemes Texas (c/ Bailèn, 205)


 

Diecisiete años de festival. Se dice rápido, pero cuando nos paramos a pensar en todo lo que hemos hecho en este tiempo, hasta nos da vértigo.

Aquellos inicios en los cines Icaria, con sesiones golfas con el cartel de “No hay más entradas”; los más de 100.000 espectadores que vieron cortos delante de película aquel año que fuimos de gira por nueve ciudades; unas clausuras que eran auténticos espectáculos teatrales en el Mercat de les Flors; todos ellos, y muchos más, son recuerdos que forman parte de la historia del festival.

Igual que forman parte de ella los spots de las ediciones, con realizadores como Isabel Coixet, J.A. Bayona, Kike Maíllo o Lluís Segura. Hasta llegar al de esta edición, realizado por Blai Tomàs.

Ha pasado mucha gente por el festival, ayudándonos a presentar, organizar (benditos becarios), proyectar, promocionar o simplemente dar apoyo moral.

Han pasado muchos directores, algunos de los cuales aún nos dicen que Curt Ficcions les cambió la vida. Y muchos, muchos espectadores que han visto cortometrajes, que les han gustado, que nos han dado su opinión.

Llegar hasta aquí ha costado mucho esfuerzo, pero tenemos muy claro que vale la pena. ¿Nos acompañáis un año más? Ya sabéis, del 18 al 20 de noviembre en los Cines Texas (c/ Bailén, 205)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: